Zoekveld

Recept
1 personen     20 minuten

Super Vrouwen Ontbijt

Start je dag met hormoonbalans!

Weetje
Bron van vezels, energie en mineralen!
Weekenden en Retraites

Weekenden en Retraites

30 jan 2017

Aandacht voor jezelf?

Heb jij behoefte aan een weekend voor jezelf? 
Wil jij je lichaam en geest ademruimte geven? Kies dan eens voor een 'Hart-Verwen-Weekend' of Retraite. Deze zijn meer dan een verwennerij! Ze geven je een voedzaam en rustig gevoel in tegenstelling tot bijvoorbeeld de drukte van de allerdaagse beslommeringen, de snelheid van deze tijd en samenleving of het strenge sapdetoxen. Je zult versteld staan van het effect! Voor je lichaam is het hard werken naast intens ontspannen.

Midden in de natuur mag je genieten van alle fantastische extraatjes die de prachtige locatie Meeuwenveen biedt. Een aangename rustgevende ervaring voor jou in een druk en hectisch leven. Het zijn geheel verzorgde weekenden en retraites, waar je na jouw weekend nog lang veel aan zult hebben. Helemaal voor jezelf, met aandacht voor jou, extra ontspanning, goed voor jezelf leren en laten zorgen en nieuwe inspiraties, inzichten én energie opdoen. Kortom, een adempauze in je leven! En daarna weer als nieuw, opgeladen en energiek naar huis mogen gaan! 

Na het weekend krijg je het bijbehorende E-book met alle handvatten, tips, oefeningen en recepten mee naar huis

Met aandacht en passie worden er drie soorten weekenden en retraites gegeven: 
 

Ik huur hiervoor een fantastisch tal pracht specialisten in waarmee er keer op keer een bevlogen team vakkundigen op maat ontstaat.  Nieuwsgierig naar meer? Natuurlijk mag dat, dus bel of mail gerust want op elke vraag is een antwoord. Of vraag naar de informatiebroschure. 

Wat biedt het weekend mij?

Algemene informatie

Wens jezelf al jouw hartenwensen mét die van ons voor jou erbij!

Heb je vragen? Volg je hart en neem contact met ons op!

Contact  printen
Deel deze pagina
 

BESTEL

ons kookboek
"Natuurlijk Samen Koken"