Zoekveld

Weetje
Prachtvoer!

Avocado

Prachtvoer!

Weetje
Frambozen laten jou blozen van gezondheid!
Voedingscursus en Kookles

Voedingscursus en Kookles

14 nov 2016

Onze passie voor gezonde voeding delen wij met liefde!

Wil je gezond(er) en lekker(der) eten, maar weet je gewoon niet waar je moet beginnen? 

Nou, daar is niets vreemds aan, hoor. Jij bent echt niet de enige. Wij helpen jou graag op weg om je eigen pad hierin te vinden. Wij bieden jou de volgende mogelijkheden:

Elke mogelijkheid kost € 65,- per keer. Wanneer wil jij aan de slag? Bekijk onze agenda of neem contact met ons op. 

Voedingscursus

Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Wij kunnen ons dat goed voorstellen met al die diëten, rages en hypes van superfood tot voedzelzandloper, paleo en vele anderen. Alles wat nodig en mogelijk is, is al aanwezig. Je hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden, maar wel bij jezelf zoeken: 'Wat past bij mij?’. Was hiervoor maar een gouden regel. We zullen je helpen: deze bestaat niet! Want dit is voor ieder mens weer net even anders. En dat maakt jou uniek! Wat voor de een heel gezond is en een balanstrekker, kan voor een ander juist verstorend werken met als gevolg een totale disbalans. Deze persoonlijke ontdekkingsreis maakt jou tot wie jij bent en maakt dat jij het nog meer gaat waarderen als je ontdekt welke voeding jou in jouw balans ondersteunt. Maar deze zoektocht hoeft niet langer te duren dan nodig is. Want het is prachtig te noemen om door onze voedingscursus in 12 lessen te ontdekken welke keuzes jij kunt maken ten goede van jouw voedingsstijl, jezelf en je lieve lijf. Dit alles heeft ook nog eens een positief gevolg op je omgeving, omdat het een grote rol speelt in hoe jij je voelt, fysiek en mentaal. Kortom: 'Bewust-Zijn', wat wil je nog meer? 

Kookworkshop

Niets is leuker om kennis te delen met elkaar, samen te koken en daarna ook samen lekker eten! Wij organiseren geregeld kookworkshops op een prachtige locatie. Dit doen wij aan de hand van thema’s die meegaan met de seizoenen van ’t jaar. Van vegetarisch tot macrobiotisch, met aandacht voor de specialiteiten van ayurveda en het in balans ondersteunen van jouw hormonen. Alles gaat en staat uiteindelijk met het gezonde evenwicht tussen de samenwerking van al jouw lichamelijke processen waarbij we jouw hormoonhuishouding mogen zien als de koning en koningin van jouw systeem. Je leert (h)eerlijke gerechten maken zonder gedoe, dus ook handig en eenvoudig thuis te klaar te maken. Natuurlijk krijg je alle tips, leuke weetjes en recepten voor je gezondheid mee naar huis. Zo kun je jezelf uitnodigen eens anders naar eten te kijken en voor jezelf te ontdekken wat juiste voeding voor jou betekent of mag gaan betekenen.

Persoonlijk Voedingsadvies - Inspiratie Sessie

Wij hebben een unieke Inspiratie Sessies ontwikkeld. Jij staat als uniek individu centraal, alles is op maat. Wij hangen geen enkele methode aan, want geen enkele is beter dan de andere. Het enige wat beter is, is dat we ontdekken wat van welke methoden en mogelijkheden het beste aansluit bij jou. Het gevolg is dat we een gezonde en balansvolle voedingsstijl ontwikkelen die een positieve invloed heeft op jouw voedingsstijl, beweegstijl en leefstijl. 

Onze inzichten en bevlogenheid voor het ontwikkelen van recepten zijn gebaseerd op het bundelen en verbinden van onderstaande methodes: 

Harmonie tussen inspanning en ontspanning, leven en werk, slapen en ontwaken, eten en drinken, bewust volmaakt mogen zijn in alles wat je doet: dát is de weg naar zelfliefde en vrede voor jezelf en de wereld om je heen!

Heb je vragen? Volg je hart en neem contact met ons op!

Contact  printen
Deel deze pagina
 

BESTEL

ons kookboek
"Natuurlijk Samen Koken"