Zoekveld

Recept
5 personen     180 minuten

Appelchips met kaneel

Knapperig veelzijdig!

Weetje
Rijkdom van de herfst!
Weetje

Vijgen

03 okt 2016

Bron van energie, vezels en mineralen!

Mmm verrukkelijk verse vijgen plus gelijk een bron van pure energie, vezels en mineralen!
Verse vijgen smaken heel anders dan de meestal gegeten gedroogde vijgen. Je kunt er ontzettend veel mee! Van Jam tot verantwoord tussendoortje. Verrassend lekker bij je lunch met een plakje (geiten)kaas en rucola. Of vers door je salade! Wanneer je gedroogde vijgen in water weekt en fijn maalt tot een smeuïge pasta, kun je deze ideaal verwerken in gebak als suikervervanger. Wanneer je ´s morgens muesli eet dan kun je bijvoorbeeld vijgen malen of in kleine stukjes snijden om ze vervolgens door de muesli te doen. Dan hoef je geen suiker of andere zoetstoffen meer toe te voegen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan want vijgen zijn voedzaam en veelzijdig!

Waarom zo gezond?  

Klinkt dit ook als muziek in jouw oren? Bekijk het recept ‘Vijgen BonBon’!

Heb je vragen? Volg je hart en neem contact op!

Contact  printen
Deel deze pagina