Zoekveld

Recept
1 personen     20 minuten

Super Vrouwen Ontbijt

Start je dag met hormoonbalans!

Recept
2 personen     15 minuten
Blog

Succesverhaaltje

28 okt 2016

Eindelijk ben ik van mijn maag en darm problemen af!

 

Mijn succes verhaaltje over de ervaring die ik heb opgedaan bij Maaike in haar praktijk voor Hormoonfactor Training.
Ik ga je vertellen wat het voor mij heeft betekent en wat het met mijn gezondheid heeft gedaan.
  
Zolang ik mij kan herinneren heb ik al problemen met mijn maag en darmen. Het beïnvloede mijn hele leven. Hiervoor ben ik meerdere malen in aanraking geweest met de huisarts, spoedhulp en specialisten in het Ziekenhuis. In het kort, kwam het er op neer, dat ik keer op keer verschillende medicijnen voor de pijn, misselijkheid en krampen kreeg maar niets van dit alles heeft me geholpen. De benaming die de artsen voor de “ziekte” hadden was: prikkelbaar maag darmsyndroom. Ze vertelden me dat ze hier eigenlijk niet echt iets aan konden doen en ook geen medicatie voor bestond. En daar stond ik dan met mijn handen in mijn haar.  Ik had zo'n behoefte aan advies in wat ik wél zou kunnen doen. Ik dacht, "Er moet toch iets zijn om deze symptomen in ieder geval te verzachten?”. Dus ik ben zelf op ontdekkingsreis gegaan. Zo heb ik bijvoorbeeld door de jaren heen ervaren dat als ik koffie, koolsoorten, sinaasappels, grapefruit en koolzuur zo veel mogelijk laat staan, dat ik dan minder pijn en klachten had. En toch bleef ik nog behoorlijk veel last van mijn maag en darmen houden, waardoor ik soms dagen het liefste op bed lag met een kruik.

Via een kennis en door de berichten op facebook van Bloei en Leef ben ik uiteindelijk bij Maaike terecht gekomen. Zij heeft mij handvatten gegeven omtrent mijn voeding, beweegstijl en levensstijl. (Je staat er eigenlijk niet gauw bij stil, maar door haar eet ik nu producten die gezond zijn voor mijn lijf en voedzaam zijn. In de supermarkt staan overwegend producten die niet voeden maar alleen vullen door o.a door de toevoegingen die erin zitten). Voor mij was dit heel positief, sinds ik 3 maanden geleden ben ik met De Hormoonfactor begonnen. Ik kan ik eigenlijk zeggen, dat ik geen pijn meer in mijn maag en darmen heb gehad. Je kunt het eigenlijk geen dieet noemen want ik eet nu meer dan voorheen en ben al 3.5 kilo afgevallen wat een leuke bijkomstigheid is. 

Maaike heeft veel voor mij betekend, (nog steeds) ze is positief, eerlijk, optimistisch, stimulerend en altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Haar enthousiasme en kennis over voeding, bewegen en omgang met stress zijn voor mij heel leerzaam geweest.

Ik ben haar natuurlijk ontzettend dankbaar en wil je weten waarom?
Omdat dit écht het beste is wat ik voor mezelf heb kunnen doen en beveel het iedereen van harte aan. Ik zou zeggen, laat je positief inspireren en neem een kijkje op Hormoonfactor Training.  

Dank je wel voor het lezen van mijn beleving, ervaring en bereikte doel! 

 

Vriendelijke groeten Jolanda

 

 

Heb je vragen? Volg je hart en neem contact met ons op!

Contact  printen
Deel deze pagina
 

BESTEL

ons kookboek
"Natuurlijk Samen Koken"