Zoekveld

Recept
1 personen     10 minuten

Blozende Frambozen Ontbijt

Verwen je blij!

Weetje
Klinkt gek, is super lekker!
Blog

Succesverhaal

13 dec 2016

Dit potje gaat altijd met me mee!

Altijd als ik bij mijn vriendin in Meppel kom, dan raken we geïnspireerd door elkaars spullen en ideeën.
Én zo ontdekte ik de Witte Smeerwortel Zalf van Bloei en Leef! 

Een jaar geleden smeerde mijn vriendin zich in met een 'goedje' dat zij uit een wit potje haalde. Ik vond het gelijk heerlijk ruiken. Alleen de geur ontspande ik al van!

Ik heb ruim 10 jaar heel veel last van een ontstoken knie waar maar niets voor lijkt te helpen. Toen mijn vriendin vertelde dat zij Witte Smeerwortel Zalf voor haar rug gebruikte, dacht ik.., laat ik eens wat op mijn knie smeren. Zo herhaalde dit zich telkens als ik bij mijn vriendin was. Het fijne was dat ik ervaarde dat mijn knie minder pijnlijk was als ik de zalf gebruikte. Ik heb daarom eens goed gekeken wat er op het potje stond en ben zo in contact gekomen met Bloei en Leef.

Mijn vriendin en ik hebben nu elk ons eigen potje én inmiddels mijn derde. Zodra mijn potje op is, bestel ik gelijk een nieuwe en wordt het netjes naar me verstuurd.

Hoewel mijn knie altijd een gevoelige plek zal blijven, ik mijn ups en downs hou, maar mijn potje Smeerwortel Zalf gaat altijd met mij mee, waar ik ook ben! 

Het is écht een basiszalf voor mijn knie. Én ik moet eerlijk bekennen, inmiddels voor alles wat ik tijdens mijn reizen en dagelijks leven nodig heb! Ik ben er ontzettend blij mee, 't is een aanrader om ook eens uit te proberen. Super fijn Bloei en Leef, dank voor jullie prachtige product! 

 

Blije groet,

Sabine 

 
 

Heb je vragen? Volg je hart en neem contact met ons op!

Contact  printen
Deel deze pagina
 

BESTEL

ons kookboek
"Natuurlijk Samen Koken"