Zoekveld

Recept
6 personen     30 minuten

Peper-Noten Cup-Cake

Winter-dipje?

Weetje
Uien om van te huilen zo lekker!
Blog

Succesverhaal

15 nov 2016

Met de Hormoonfactor leer je anders kijken!

Nooit geweten dat dingen vaak anders zijn dan dat ik dacht!
Maaike heeft me middels de Hormoonfactor Training keer op keer verrast! Ze heeft me anders leren kijken naar 1) Voeding (niet minder maar beter), 2) Beweging (niet meer maar anders) en omgaan met 3) Stress (maak je niet DIK). Ik dacht altijd dat het een kwestie is van volhouden en dat voor mijn hele leven lang. Gelukkig heb ik daar nu een andere kijk op gekregen, wat een opluchting is!

Fantastisch, want nu ben ik erachter dat:

 

Hoe ik bij Maaike terecht ben gekomen? 
Tijdens de 'Maaike-Yoga'  vertelde zij in het kort over haar afrondende ontwikkelingen voor de opleiding De Hormoonfactor. Dit mét de vermelding dat wanneer iemand zichzelf herkende in de reeks 'vage klachten' (rugpijn, slaapproblemen, overgewicht, weinig energie etc, etc) haar een motivatie mochten mailen over: 'Waarom ik dacht dat Maaike mij zou moeten uitkiezen!' . Ik kon mij eigenlijk in alles wel vinden dus, zo gezegd, zo gedaan én mezelf meteen opgegeven. Werkelijk, ik was één van de 6 gelukkige die bij haar een heel traject mocht volgen. Wauw, wat was ik blij! Sterker nog, ben ik nog steeds blij mee en ontzettend dankbaar voor. Zonder deze kans had ik nooit ontdekt dat Maaike haar Hormoonfactor Training mij zo ontzettend veel goeds zou doen. 

Maaike haar aanpak is gericht op "Geen pleisters plakken maar de oorzaak aanpakken!". 
Na een gedegen intake met alles erop en eraan, waarbij je zelfs twee boeken in bruikleen meekrijgt, werd ik nog enthousiaster én de behandelwijze van Maaike bevestigde mijn hierin. Ik heb hiervoor 2 weken mijn voedingsdagboekje bijgehouden en om het totaal plaatje écht goed te kunnen bekijken, besteedt ze ook extra aandacht aan vragen als:

​Tijdens het volgende consult liet ze mij inzien dat ik toch meer pakjes en bewerkte voedingsmiddelen gebruikte. En ik maar denken dat ik heel gezond at. Ik kreeg alle tips en handvatten in huis om op een leuke en makkelijke manier alles omtrent pijler-1 op maat aan te passen zonder te veel gedoe. Meteen mee aan de slag gegaan en ik moet zeggen, dat na een paar maanden en natuurlijk de vervolg consulten met aandacht voor de andere pijlers, ik écht fitter ben, veel beter slaap, mijn rugklachten inmiddels ook veel minder zijn én ben ik zelfs gewicht kwijt.

't Leuke en grappige is, dat ik bij een van de afrondende consulten dacht: 'Nu zal ze me vast niet veel meer gaan leren!'. Nou, écht niet dus, Maaike blijft je inspireren tot op het laaste moment en zet met jou alle punten op de i. 

Groetjes van Ingrid 

 

 

Heb je vragen? Volg je hart en neem contact met ons op!

Contact  printen
Deel deze pagina
 

BESTEL

ons kookboek
"Natuurlijk Samen Koken"