Zoekveld

Weetje
Uien om van te huilen zo lekker!

UI

Uien oogst, waarom zo gezond?

Blog
Mijn helende reis bij Bloei en Leef!
Inspiratie Sessies

Inspiratie Sessies

14 nov 2016

Behoefte aan meer én een volgende stap? Laat je door ons inspireren!

Wij denken graag mee over de inzet van optimate gezondheid van jou, je lijf of bedrijf!  

Inspiratie Sessies
Gelukkig zien steeds meer mensen, bedrijven en organisaties het belang in van mindfulness, yoga, gezonde voeding en de positieve invloed die ze hebben op de algehele fysieke en mentale gezondheid. Gevolg, minder snel ziek, lager ziekteverzuim, ofwel: 'Gezonde mensen en gezonde bedrijven zorgt voor een gezond leef en werkklimaat!'. Door middel van onze Inspiratie Sessies kunnen we nieuwe inzichten toepassen en in goede banenleiden zodat het behapbaar en toepasbaar is binnen de huidige situatie. Wij denken graag mee over de inzet hiervan voor jou persoonlijk, je eigen goei en ontwikkeling, met oog op balans tussen leven en werk. Ook verzorgen wij inspiratie sessies voor bedrijven of organisaties. Ons uitgangspunt zijn de drie pijlers: Voedingstijl, Beweegstijl en Leefstijl. Wanneer deze terugkomen in balans, bij jou als uniek individu of binnen een bedrijf of organisatie, dan onstaat er weer een natuurlijk evenwicht waardoor je verder komt. Zo biedt het nieuwe mogelijkheden om wensen en doelen te bereiken. Binnen bedrijven en organistaties gaat het over hele andere perspectieven wanneer het bijvoorbeeld gaat over de pijler 'Voedingsstijl'. Dan hebben we het namelijk over hele andere voeding! Hoe dat werkt? Nieuwsgierig? Laat je positief inspireren én ontdek, ervaar en beleef wat het jou gaat bieden. 

Steeds meer kiezen (zelfstandig-)ondernemers of bedrijven voor een andere vorm van verbeteren en verbinden! Geen pleisters meer plakken maar met aandacht bewust samen of individueel het vraagstuk van de oorzaak aanpakken. Is dit vreemd? Nee, integendeel, juist helemaal van deze tijd en zeker een aanrader om eens via ons een kans van slagen te geven!

Hoe gaan we aan de slag?
Wij geven dit op maat, na onze kennismaking en het in beeld brengen van het vraagstuk van aandacht. Ontvang je ons voorstel. Het definitieve plan wordt samen met jou vastgelegd. En daarna gaan we vooral aan de slag, het is naast heel inzichtelijk en leerzaam, vooral ook genieten, geeft nieuwe energie en nodigt uit om hier vooral niet bij te laten met wil je nog maar een ding! ‘Alle handvatten integreren in jouw eigen stijl van leven en werken!’

Wanneer kies jij voor een Inspiratie Sessie?

“Maaike en Alwin kijken, luisteren, vertellen en delen graag hun kennis en ervaring én brengen dit met liefdevolle aandacht moeiteloos over, zowel individueel als met oog voor groepsdynamiek."

Heb je vragen? Volg je hart en neem contact met ons op!

Contact  printen
Deel deze pagina
 

BESTEL

ons kookboek
"Natuurlijk Samen Koken"