Zoekveld

Weetje
Prachtvoer!

Avocado

Prachtvoer!

Recept
1 personen     10 minuten
Hormoonfactor Training

Hormoonfactor Training

14 nov 2016

Jij blij, je hormonen blij én klachtvrij!

Wat maakt mij tot de Hormoonfactor Trainer die ik ben?

Zoals je bij 'Wie zijn wij' hebt kunnen lezen, heb ik vanuit mijn opvoeding alles wat ik mezelf kan wensen, voor een gezonde voedingstijl, beweegstijl en leefstijl meegekregen. Toch kreeg ik plots vage klachten waardoor ik in de molen van de reguliere en de alternatieve gezondheidszorg terecht kwam. Na een lange ontdekkingstocht bleek ik een aangeboren hormoonafwijking te hebben. Hiervan ben ik volledig genezen en hersteld. Een fase in mijn leven die ik achteraf nooit had willen missen al verliep deze zeker niet ongemerkt. Een zware periode en tegelijkertijd een helende reis te noemen. Hierdoor heb ik me in de breedste vorm, in alles omtrent dit onderwerp verdiept. Van ontdekken tot ervaren, van lezen en het volgen van lezingen hierover. Vervolgens ontstond de behoefte dit niet voor mezelf te willen houden maar het te willen delen, doorgeven én iedereen die hier behoefte aan heeft mee verder te kunnen brengen naar optimale gezondheid, klachtvrij en gelukkig kunnen zijn met jezelf, je lijf en leven. Om dit te kunnen wilde ik hiervoor professioneel aan de slag en ben ik inmiddels erkend gediplomeerd Hormoonfactor Trainer. Ontzettend dankbaar ben ik voor wat het me heeft gebracht én de punten op de 'i' die ik mede te danken heb aan Ralph Moorman. Evenzo vind ik het fantastisch om te ervaren hoe in mijn praktijk iedereen zijn persoonlijke doelen bereikt en van alle vage klachten af komt. Dit noemen wij: 'Herontdekken wie jij bent is het mooiste wat je jezelf en je hormonen kunt geven!'

Er zijn veel mensen (zowel mannen als vrouwen) die niet lekker in hun vel zitten. Je bent niet echt ziek, maar hebt 'gewoon' wat kleine ongemakken als:

Vaak is een hormonale disbalans de oorzaak van deze vage klachten. Maar wist je dat je daar wel degelijk iets aan kunt doen?

Ja, ik wil kiezen voor optimale gezondheid omdat ik dat waard ben!

Bij hormonen denken we vaak aan bepaalde fases in het leven zoals zwangerschap, pubertijd, midlife of overgang. Wij geven dan al snel de bekendste hormonen (progesteron, oestrogeen en testosteron) de schuld. Maar wist jij dat er nog veel meer hormonen actief zijn in jouw lichaam? 

Hormoonfactor Training biedt de basis voor een goede balans. Ofwel: weer lekker in je vel; vrij van vage klachten; meer energie; betere gewichtsbalans; hogere weerstand; goed figuur; gladde huid; goede nachtrust en beter in balans. Wij gaan aan de slag om jouw voedingsstijl, beweegstijl en levensstijl,  zo aan te passen dat jouw hormonen weer in balans komen en je lichaam weer gaan dienen. Én dit doen we op maat zodat het vollige aansluit op jou als uniek individu. We willen niet dat het een kwestie wordt van 'volhouden', maar een vorm aanneemt die bij jou past, zodat het een manier van leven wordt die bij jou past!

Waarom Hormoonfactor Training?

Vaak wil je er wel iets aan doen, maar houd je de goede voornemens niet vol. Veel mensen denken dat gezonder koken veel tijd kost en dat gezonder leven een kwestie van zelfdiscipline en volhouden is. Tijdens de training ontdek je dat het anders kan. Je gaat resetten en legt een goede nieuwe basis. Je leert wat goed is voor jou, je lijf en hormonen. Je leert jezelf en je lijf dus nog beter kennen en wordt bewuster van je keuzes. De drempel om je nieuwe levensstijl in te voeren gaat weg, want je hebt geleerd hoe makkelijk het eigenlijk is. Je zult na minimaal 4 of maximaal 8 consulten voelen dat het echt werkt. Je geeft jezelf dus een kado voor de rest van je leven!

Wat is de werkwijze?

Op basis van 3 pijlers gaan we aan de slag om jou weer lekker in je vel te laten zitten aan de hand van een gezonde en bij jou passende voedingstijl, beweegstijl en leefstijl.

Hoe deze pijlers in balans te krijgen zodat zij jou gaan dienen? Dat leer ik jou dus gericht op jouw persoonlijke doel! Het mooie is dat je niet het gevoel zult hebben van 'volhouden' en dat er geen jo-jo-effect zal ontstaan. Het gevolg? Jij blij, je hormonen blij én klachtvrij! 

Wat kun je verwachten?

Wanneer kun je bij mij terecht?

Tips! 

Jij blij, je hormonen blij én klachtvrij!

  

Heb je vragen? Volg je hart en neem contact met ons op!

Contact  printen
Deel deze pagina
 

BESTEL

ons kookboek
"Natuurlijk Samen Koken"