Zoekveld

Recept
2 personen     15 minuten

Herfstsalade

Bospaddestoelen brengen de herfst op je bord!

Blog
Met de Hormoonfactor leer je anders kijken!
Coaching en advies

Coaching en advies

14 nov 2016

Ik wil meer balans tussen lichaam, leven en werk!

Zie je door de bomen het bos niet meer? Echt, je bent niet de enige. Ik kan het me ontzettend goed voorstellen in deze snelle wereld. Ik vind het zelfs meer dan logisch dat je door alle invloeden van social media, trends en gezondheidsontwikkelingen soms niet meer weet wat goed is voor jou als uniek individu. 

Ik geef je graag een hand, wandel met je mee, zodat je niet hoeft te verdwalen in het bos van alle mogelijkheden op de gebieden: leefstijl, beweegstijl en voedingsstijl! Het een is niet beter dan het ander. Het enige dat beter is, is dat te doen wat goed en gezond is voor jouw eigen lijf en leven. Met als doel dat jij herontdekt wie jij bent, weet wat jij wil, hoe dit praktisch en eenvoudig kan, zodat je weer helemaal in je eigen balans komt én lekker in je vel zit. Dat is toch ook wat jij wilt?

Welke mogelijkheden ik jou kan aanreiken om dit voor jezelf te bereiken? 

Samen gaan wij herontdekken wie je bent. En als je dit eenmaal hebt gedaan, dan besef je dat dit het grootste geschenk is wat jij jezelf kunt geven.

Wanneer Coaching en advies?

Hoe wij aan de slag gaan om jouw persoonlijke doel of voor je bedrijf of organisatie te bereiken?

Waarom deze aanpak?
Omdat iedereen het hele leven in ontwikkeling blijft. Door de APK'tjes voorkomen we dat je in oude patronen terugvalt. Het is een feestje te noemen om deze apk-momentjes te koesteren. Dit kun je zien als preventief onderhoud met een hoge gunfactor, omdat jij van jezelf, je werk en je leven houdt. Vergelijkbaar met een auto die standaard jaarlijks een apk'tje krijgt. Nu jij of jouw bedrijf nog. Een auto is vervangbaar maar jij niet. Écht, je bent het meer dan waard.

Waarom ik coach...  

Zoals je vast al hebt gelezen, is bij mij naast alles wat ik heb geleerd en gestudeerd, mijn basiskennis mij met de paplepel ingegoten. Mijn ouders waren één van de pioniers die mede de natuurvoedingbranch in Nederland gestalte hebben gegeven. De combinatie van wie ik ben, mijn basiskennis, mijn levenservaring en studies hebben mij een gefundeerde kijk gegeven op de samenwerking tussen leefstijl, beweegstijl en voedingsstijl. 

Je lichamelijke processen willen maar één ding: jouw lieve lijf in balans ondersteunen. Hiervoor is evenwicht nodig tussen je fysieke en mentale lichaam. Ik vind de wisselwerking tussen jouw binnenwereld en buitenwereld en de rol van je natuur hierin boeiend. En ik ben dankbaar voor dit inzicht omdat ze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ze horen bij elkaar en de balans hiertussen is voor iedereen verschillend. Dat maakt jou uniek en authentiek. En dat is prachtig mooi, maar kan soms ook heel ingewikkeld zijn. Daarom ben jij het meer dan waard om een Coach eens met jou mee te laten kijken. Niet omdat jij het niet zelf kan, maar omdat het er veel leuker, moeitelozer en makkelijker van wordt. Een coach kijkt soms net iets verder dan je zelf kan. Voordat je het weet heb jij inzicht in je persoonlijke doel en kun je nog vrijer, blijer en lekkerder genieten van je leven en werk.

Het is fantastisch om te ontdekken hoe vaak dingen anders zijn dan we zelf denken of zien. Hoe verstorend je eigen denkpatroon of gezichtsveld kan werken, zonder dat je hier bewust van bent. En juist daarom is het een verrijking voor je eigen bewustzijn om er als nieuw naar te kijken. Daarna wil je maar één ding: 'Verder zoals het bij jou past!'.

Ieder mens is anders, ofwel: jij bent uniek! Anders gezegd: wat voor jou een balansvolle levensinvulling is, kan door een ander ervaren worden als stress of disbalans. De voeding die bij jou past en jij en je lijf blij van wordt, kan voor een ander juist verstorend werken. En de beweging die jouw hart met een glimlach laat kloppen kan voor een ander ook zo zijn of juist totaal het tegenovergestelde opleveren. Het belangrijkste uitgangspunt voor mij ben jij, als waardevol en uniek individu. Ik geloof niet in diëten, maar in voeding die op jou is afgestemd, rekening houdend met de seizoenen van je leven, je eigen kwaliteiten, jouw wenselijke behoefte in beweging en balans tussen leven en werk. Op deze wijze kan alles 'voeding' zijn: wat je drinkt, eet, denkt, voelt, doet en meemaakt. Kortom, herontdekken wie je zelf bent is het mooiste geschenk dat jij jezelf kunt geven! 

Tips!  

Ik deel graag mijn passie voor een goede balans tussen leven én werk met jou! 

Heb je vragen? Volg je hart en neem contact met ons op!

Contact  printen
Deel deze pagina
 

BESTEL

ons kookboek
"Natuurlijk Samen Koken"